Sep 11, 2018, 9:30 PM

Есенно море 

  Poetry
261 1 3

 

Скърца ли пясъса
боси крака
щом през него тихо преминат?


На слънцето блясъка
отразява вълна...
Часовете и минути мъчително гинат.

 

На чайките крясъка -
надежда една
сълза се събуди от влажния климат.

 

С на крилете му плясъка
длеч отлетя
Лятото топло, към среща със Зимата.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??