Sep 6, 2008, 9:28 AM

Ето ме... 

  Poetry » Love
779 0 25
              Eто ме...

Ето ме - сега съм твоя,
блеснала съм - златна връв
по тялото ти... и потъвам в зноя,
на твоята южняшка кръв!...    

Вземи ме - твоя съм - не съм ли?...
Твоя съм - вземи ме на ръце...
Искам пак при тебе да осъмна,
с най-нежното жадувано сърце!...

И любена, и наранена,
ще скитам цял живот сама,
но няма да съм паднала, сломена,
претръпнах аз по мъжките слова!...  

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??