Mar 14, 2022, 8:32 AM  

Единствено за мен 

  Poetry
303 5 13

Не знам дали летях и колко пъти,

но заобичах твоето небе.

Заспивам нощем, слушайки гласа ти

и будя се

единствено за теб.

Денят разкъсва мрака и проглеждам.

Очите ти сънуват полет нов

Зениците ти – точици надежда,

прегръдката ти – къща от любов.

Мирише на цветя и топло лято,

макар градът да тъне в късен сняг.

Сезоните се раждат във сърцата

и сменят се единствено във тях.

Прости ми дързостта да те отнема 

от хората, но тихото е Рай.

И искам те единствено за мене.

Сега. И утре. Винаги. Безкрай.

 

 

 

 

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??