Feb 1, 2008, 3:57 PM

* * * 

  Poetry » Civilian
843 0 2

Ръце, протегнати към светлината,

очи с цвета прекрасен на дъгата

в една страна – неволна спътница

с надеждата до болка все една и съща...

Страна, със страдания и мъст богата,

комай това са й благата!

Ограбена от всичко друго,

прежалила си и децата будни,

с ръце, протегнати към светлината,

с очи, невинно впити във дъгата...

© Диана Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ти,Катя!
  • Будните деца на България имат само надежда, библейският символ на която е дъгата, много хубаво! Поздрав!
Random works
: ??:??