Пътищата се стопиха -
изгорели, премазани
от битките за
вярата.
Пътечката, невидима
от здрач,
прохожда през
трънливата усмивка -
жажда.
Безброй отрочета на
Райската градина,
като лиани задушават
чувства,
страдания и обич.
Вик на падаща звезда.
© Атанас Ганев All rights reserved.