Пък вчера моят Мечо
води ме в гората.
Зад дърво аз зърнах
Лиса опашата.
Там мила Рунтавелка
лешници ми даде.
Мишчица почерпих -
всички ги изяде.
Другарчета намерих –
Ежко Бодлидрешко,
с късо опашленце
Зайко Бързобежко.
С тях щом като играя,
много съм послушен.
И обичам Мечо,
нищо, че е плюшен!
© Мария All rights reserved.