Feb 7, 2008, 7:07 PM

Феникс 

  Poetry
613 0 3

И вървя, вървя, не спирам,

няма кой да ме спре!

Сега се раждам,

не мисля да умирам,

но не мисля да я лъжа, смъртта.

Раждам се с всеки лъч топлина,

раждам се вечер, доволна от вчера,

раждам се сутрин, за да ме има днес,

раждам се с всяка обида,

с всяка лъжа… Сълзите са моето кръщение.

Раждам се, когато се уча да обичам,

живея с мечтите, тичам с вятъра,

какво като съм сама.

И смея се, и вярвам - и мен ще обичат,

ще видят порива на моята душа.

 

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??