Jun 27, 2013, 3:05 PM

Февруари 

  Poetry
582 0 4

Залез вплита се в дантелено дърво.
Стъпки ледено напукват тишината.
И на птица острото крило
реже безгранично синевата.

 

Прозаично в синкавата красота
храня сиво куче със солети.
Две случайни малки същества
в мимолетен допир под небето…

 

09.02.1997

© Мария Иванова Фьон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??