Apr 6, 2013, 12:05 PM

Фобия 

  Poetry » Love
561 0 2

С едната ръка те задържам до себе си,

а със друга те бутам назад.

Около нас виждам райските прелести,

а пред мен е бездънният ад.

 

Аз те искам до мен, аз те искам безкрайно,

ала по-добре си върви;

и внимавай очи да не би да отвориш случайно,

докато целуваш ме ти.

 

Да не би да се влюбя без ред и неволно,

че да знаеш, не искам любов;

във сънищата ми да не би да влезеш подмолно - 

ще те намразя до живот.

 

И недей да ми казваш, че съм малка да мога

да се отричам от Нея;

веднъж-дваж съм горяла. Тъй е страшен тоз огън,

че днес се боя и да тлея.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??