Jan 31, 2024, 9:43 PM

Ганьово семе 

  Poetry » Other
116 0 0

Реши да стане емигрант,

на страната си да сложи край,

взе се за голям талант

и замина за измисленият Рай.

 

Когато стигна там,

в тая далечна чужбина,

тогава останал сам

осъзна що значи Родина!

 

Заблъска гърди и се захвали,

със сълза на очите, не една,

да държи речи в разни зали

за своята красива и древна страна!

© Никола Яндов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??