Jun 10, 2006, 1:46 AM

гатака 

  Poetry
696 0 3

Виждал ли си мъката на хиляди                  

души, на хиляди очи, пълни

не с мечти, а с надежда, с

надежда, че няма да са винаги

сами, че дори и там, затворени

зад мръсните стени, те ще 

усетят любовта и топлината

на майчината ръка, ще

почувстват радостта, скрита

тъй дълбоко в техните сърца,

ще осъзнаят, че и те са

човешки същества, че и те

имат нужда от майка и баща,

от капка обич, за да не бъдат

изгубени във вечността.

© Деси Миланова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??