Oct 5, 2021, 8:46 PM

Гледна точка без отсрочка 

  Poetry
230 2 5

 

Настана вечер, тоест моят час.
Шишето ми е пълно със ракия.
Пържолата цвърчи във свойта мас.
Салата има. Значи пак ще пия. 

 

Цените се покачват, но какво
ще спре процеса сладко да живея?
До масата е моето легло.
Какво е нужно? А! Да си налея. 

 

Бълбука като изворна вода.
Здравей живот, довиждане проблеми.
Блести налята мойта свобода.
Ще глътна бързо няколко големи. 

 

После ще си легна окрилен,
омаян от наркозата прилична.
Шишето празно пак ще е до мен.
Историята с него, ми е лична. 

 

Не искам да разказвам за това.
Щастие е моята магия.
На сутринта ще ме боли глава,
но знам, че е от огнена ракия. 

 

А тия що камилски плюят в мен,
от злоба главоболието имат.
Налейте си веднъж, след тежък ден
и изживейте моят макро климът. 

 

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??