Apr 26, 2006, 5:19 PM

Гневно 

  Poetry
1100 0 5
Попаднали в ада на своите чувства,
започваме пак да твориме изкуство,
живеем на думи и търсиме смисъл,
и питаме често - кой така е орисал
този наш живот-не поетичен,
има ли в него капчица смисъл?
И има ли истинско нещо във него?
Или всичко е кухо, ненужно и вехто
и е смешно, че в него сме виждали смисъл,
и е смешно че някой уж е написал -
колко прекрасни са нашите чувства,
колко красиво е нашто изкуство...
И колко, и колко, и колко... КАКВО?
Кой така го ориса? ЗАЩО?

© Ана Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??