Jun 3, 2009, 9:40 PM

Гнездо от радост... 

  Poetry
487 0 12

Гнездо от радост.

Чурулика мечтата.

Истина грее.

 

Прецъфтяла е

и се рони тъгата.

Вярата пее.

 

Прашец събират

от цвета на надежди

гладни молитви...

 

Мисли заспиват.

Нови чувства проглеждат.
Смело политват...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??