Feb 19, 2013, 11:14 AM

Гняв 

  Poetry » Civilian
446 0 2

В артериите ми

кръвта жестоко плиска.

И бурята в ушите ми реве.

И сила някаква

юмруците ми стиска  

и  в мозъка ми

гвоздеи кове.


Бездънна тъмнина

в очите ми нахлува...

На люлката е цялата земя .

И като в клетка звяр

сърцето се бунтува...

Уста отваря

гадната  ламя !

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??