Jul 20, 2006, 3:51 PM

Горчилката за края 

  Poetry
646 0 19
 
 
Не се страхувам от смъртта,
ще дойде като хала, зная!
Ше иска да ми вземе любовта,
но няма да успее!...
Не се страхувам от сълзите,
отдавна те са ми сестри,
останали при мен-разкаяние,
избистрили и замъглили
стенания и болка...И скърби!
Страхувам се, че пътя ще объркам
ще мисля черното за бяло,
така до дъно ще изпия
горчилката, която е за края...




© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??