Колко сме горди…
и как живеем в заблуди.
Колко сме горди,
от гордост приятелства губим.
Колко сме горди,
а всъщност малки човечета.
На къде с тази гордост
от егото властно изпечена?
Живота бавно отлита
и се разкъсваме от съмнения.
Ти Гордост велика
на какво всъщност си отражение?
Понякога гордостта ни пречи
да се докоснем и да бъдем Човеци!
Жабок, мисля, че разсъжденията ти вървят в малко по- друга насока! Благодаря ти!
Стойчо, благодаря ти! "И да не забравяме..."
Весели празници ви желая!