Aug 2, 2007, 4:22 PM

Горещи следи 

  Poetry
521 0 0
 

      Горещи следи.



Притихнала и топла бе нощта.

Някак странно оцветена във лилаво.

В лицето нейно вглежда се луна.

Тръпнещо лежи  нежното и тяло.


Искрица на отронена сълза

трепна като спомен от изгубена надежда.

Устни, нежно трепнещи в страстта,

нещо шепнеха в копнежа.


Тя молеше нощта в болка да не я отвежда.

На слънчевото утро да се предаде.

Тя обеща живота си отново да подрежда.

Отново да обича с лекотата на дете.


Притихнала и звездна бе нощта.

Сълзата падаща остави гореща следа.

Тя се молеше, но уви, колко силно боли.

От разбити  на парчета мечти.



И потекоха още сълзи.

Още много парещи такива следи...





© Ирина Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??