Jul 2, 2008, 8:45 AM

Горска еротика 

  Poetry » Erotic
1035 0 7

The work is not suitable for people under 18 years of age.

 

ГОРСКА ЕРОТИКА

 

 

Росна цикория, сред нея
жълт лопен, надървен.
Цветна любов.

 

*

 

© Атеист Грешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??