Aug 19, 2015, 11:27 AM

Господ с тебе ни събра 

  Poetry » Love
368 0 0

Твойто име, мила, име на любов!

Аз го любя, скъпа, в тоз живот суров.

 

Твоята целувка - също, като мед.

С нея ме даряваш всеки ден поред.

 

Ти си, моя скъпа, чаша с елексир.

Аз от нея пия всеки ден безспир.

 

С тялото, любима, ти ме правиш луд.

И през зима с тебе аз не чувствам студ.

 

Радвам се, че Господ с тебе ни събра.

И за тебе, мила, съм готов да мра!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??