Jan 20, 2008, 2:28 PM

Господар 

  Poetry
682 0 1

Изгрява слънце и небето озарява,

прекрасен ден, облян от светлина,

в душите ни човешки пак огрява

най-чистите и стойностни неща.

 

В прегръдки топли леко се оставя

да си отиде, като спомен вечерта,

в ласка нежно, леко се стопява,

завръщайки се в Майката Земя.

 

Мечта за теб реалността да бъде,

желанията твои да не бъдат сън,

във времето успешно да пребъде,

да чуваш винаги камбанен звън.

 

Ветрец полюшва лекичко морето

и милва изгрева, като детето дар,

пркрасно е да гледаш към небето,

да можеш да се чувстваш господар!

© Силвия Митова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Ветрец полюшва лекичко морето
    и милва изгрева, като детето дар,
    пркрасно е да гледаш към небето,
    да можеш да се чувстваш господар!" - Силен финал!!!

    Красив стих си написала!!!
    Поздрав!
Random works
: ??:??