ГОСТ
В гоблена царува добра тишина,
огън в камината, дом, светлина.
Силно фенерът пръска лъчи
над бялата хижа, под жълти звезди.
И нечии дири, дълго вървели,
на прага ни спират от път уморени.
Незнайната сянка на вратника хлопа,
горда осанка в зима дълбока.
Да отворим и стоплим пътникът един,
днес ни е гостенин Божият Син.
Весела Коледа на всички, с пожелание да отворим и приемем Бог в сърцата си. :)
© Албена Стефанова All rights reserved.
Весела Коледа !