Nov 13, 2013, 9:57 PM

Гости 

  Poetry » Civilian
419 0 0

         ГОСТИ

 

Небето над града пропадна -

блеснаха звездите голи.

Навън е лято - стана хладно.

Душата милост моли.

 

Мама тогава ме покани на гости.

В небесната и стая... във рая.

Бонбони раздаде за бог да прости,

но защо мълчеше. Не зная...

 

С мъртви не бива да говоря.

Но това е мама...

На себе си гласно мърморя.

 

 

... За мъртви говорене и спасение няма.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??