Sep 17, 2007, 12:12 AM

Гравитация 

  Poetry
460 0 7
 

Гравитация



Една жена с тегло неизмеримо -

охранена, дебела грация,

сега привлича ме неудържимо,

не с женски чар, а с гравитация.

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??