Бебето в мен умря, умря завинаги!
С него ТРЯБВАШЕ да умра и аз...
Тази дан трябваше да платя за убийството,
но Господ не пожела мойта душа.
===
Аз сама те заведох на смърт,
детенце любимо,
аз сама избрах
тази участ за теб.
Господи, моля те,
накажи ме!
Прибери ме при мойто дете!
1. 11. 1995 г.
Това е моята изповед, която така и не направих в църква. Този грях не спира да ми тежи.
© Анна Дюлгерова All rights reserved.
С обич!