Mar 31, 2011, 9:11 PM

Гузен измамник 

  Poetry » Love
886 0 3

Отбягваш моите въпроси,

не търсиш моите очи,

с ръце студени обич простиш,

гузна съвест в теб гори.

 

Слова невярни пак изричаш.
Уви, дори и погледът ти ги отрича.
Болезнен вик откъсва те от мен,

болезнен спомен е този миг споделен.

Не си ти този, който пред мене стои,

неопитен измамник, дошъл призори.
Не си ти този, когото до вчера очаквах,

преди беше желан, но днес си натрапник.

 

 

© Адриана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??