Една жена не яла гъби.
Съпругът, бесен от това,
изчупил всичките и зъби
да изяде поне една.
Житейска някаква идилия
със смисъл скрит, едва ли не.
Уж глава на таз фамилия,
това балканско диване,
да си реши проблема искал
с някакъв летален край.
Но, хич до края не устискал,
крошета щом ударил май.
Ей пич, назад си във нещата!
Брутално действаш без успех.
Ще ти разкажа аз играта –
на твойто дередже аз бех.
Жена ми черна мамба бе,
но с мойта тактика красива,
единственна под туй небе,
не дадох ѝ алтернатива.
Щом ти намразил си жената,
бъзикай я с пиниз, полека
и тя ще вдигне чукалата,
не по клиничната пътека!
© Георги Янков All rights reserved.