Mar 22, 2011, 6:51 PM

Гълъби 

  Poetry » Other
419 0 1

 

 

       На покрива влюбени гълъби гукат -

       унесено,

       нежно,

       в любовен екстаз.

       Те пърхат с крилата си

       и се целуват...

       Завиждам

       на тяхното щастие аз.

 

       При птиците всичко е някак по-лесно -

       не се нараняват

       със думи,

       с лъжи...

       От нас по-щастливи са те -

       безсловесни.

       Изказват се с ласки

       и песни добри.

 

 

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??