VVV
Нестройно кресчендо.
Вятър дирижира
камбани в полето.
VVV
В лудостта на виното –
узряло докосване.
Тръпчива сладост.
VVV
Жълти фенери
разсмиват дъгата –
дъждовен прощъпулник.
VVV
Наранени треви.
Облаци разтягат
лястовичи петолиния.
VVV
Камениста диря -
от разпятие до рождество
Каин плаче.
VVV
Натежало докосване.
Следобедна мекота
по пръстите – зелено.
© Мери Добрева All rights reserved.
Браво!