Aug 25, 2012, 10:24 AM

Хайку 

  Poetry » East forms
925 0 1

Крясък на чайка 

разкъса тишината.

Рибата се скри.

 

 ***

Бурното море

подгони рибарските 

лодки към брега.

 

***

Жените чакат

търпеливо своите

рибари-стари.

© Ана Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??