Dec 20, 2009, 1:03 PM

Хайку опит 

  Poetry
540 0 14

Стене мъглата,

крие сгушени сенки.

Спомени валят.

 

Северен вятър

мислите ми пак отне.

Отлетяха с теб.

 

Сияние нежно

вплeтоха кристалите.

Рисуват сърца.

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??