Aug 12, 2020, 7:59 AM

Халюцинации 

  Poetry » Love
299 0 0

 

Осъмваме с кафе в ръка след халюцинации

всяка нощ е симулация от кадри

нямо кино - минало, с което сме надрусани

завеси тю́лени Луната клати

 

Безмълвни, две халюциниращи създания

жители на сантименти симетрични

с фантазия окъпани и голи - хореография...

сдвоени кодове и идентични

 

Така се раждат прилепите вечер

закърмени са с халюциногени от двамина

през час са гладни - виждат в тъмнината

стрелките на часовника не могат да подминат

 

Заспиваме, осъмваме... халюцинираме

завиваме новородените под мрака им

а по средата на виденията е денят...

превил гръбнак от самотата

© Mary All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??