Apr 7, 2017, 9:47 AM

Хамалия 

  Poetry » Civilian
544 3 2

Много камъни и много нещо
е минало през двете ми ръце.
Но от всичко, най ми е тежко
когато страда моето сърце.

 

От умора са ми треперели крака
от болка съм не можел да спя.
Но когато има в душата ми тъга
се лекувам с мисъл за любовта.

 

Звездите и луната ми помагат
броят красивите спомени с мен.
Да се развеселя после ме чакат
само те знаят за трудния ми ден.

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??