Aug 3, 2017, 10:52 AM

Хамалогия 

  Poetry » Love
856 2 3

Животът ми е страшна бъркотия,
една безпътица с трагичен край,
аз вдигнах страшна олелия
от личния си ад и рай..

 

Направо съм без гръб, като хамалин.
От цялата любов си натежах.
И станах скучен, тъй банален
на нищо не приличам. Сиромах..

 

Голяма хамалогия, ти казвам,
да биеш с перушина по дувари,
с отломките си раните да дразниш,
а после да се чешеш от кошмари..

 

Обаче, знаеш капките по камъка
как всеки ден щом капят и пробиват
от моите сълзи не гасне пламъкa,
соленото горчи. И се умира..

 

Та, нека завали. Да гасне пепел.
От жегата на чувствата се стичам.
Поискай ме преди да съм усетил
дали ще спреш такъв да ме обичаш..

 

Danny Diester
11.07.2017

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • https://www.vbox7.com/play:0a3d3259
    Прегръдка!!
  • Дръж се Дани, няма да се огъваш!
    Поздравления за стиха!
  • Не си сам, Дани! Двама сме! Все едно за мен е писано..... Като чета тези които публикуваш ми се иска да можех да прочета всичките които не са публикувани.... Не е само талант, не знам как да го опиша.... Поздравления, отново! "Животът ми е страшна бъркотия"
Random works
: ??:??