Jul 3, 2009, 2:06 PM

Хаос 

  Poetry
558 0 3

 

Напрегнат съм и съм спокоен,

настръхнал и във унес благ,

във хаос и във ритъм строен

далеч се рея, тук съм пак...

 

Прониквам с поглед през мъглата,

а ясното пред мен не знам,

пищи във мене тишината,

сред хаос от тела съм сам...

 

С очи затворени се взирам -

усещам допир през зида,

сред нищото аз път намирам

назад да крача към света...

 

Елементарното не зная -

със сложните неща съм в крак,

да почвам съм решил от края,

да търся в непрогледен мрак!

© Станимир Власакиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Последния стих съм си го мислила за себе си!Харесва ми как пишеш!
  • Чудесно написано, поздравления!
  • Застененост и еднакво с това душевен смут...Намери баланса! Мечтай и живей!
Random works
: ??:??