Около мен е цвят на полунощ.
Неопитомено чувство търси
поетично изравняване на везните
на справедливостта и прошката...
Очаквани обятия хищно гладни
попадат в мъгливата зона
между инерцията и неверието...
Решаваш съдбата си завинаги
с една дума или едно действие...
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова All rights reserved.