27.08.2020 г., 21:04 ч.

Хапещо хладно равновесие 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
626 2 0

Около мен е цвят на полунощ.

Неопитомено чувство търси

поетично изравняване на везните

на справедливостта и прошката...

Очаквани обятия хищно гладни

попадат в мъгливата зона

между инерцията и неверието...

Решаваш съдбата си завинаги

с една дума или едно действие...

 

                         © Павлина Петрова

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1057 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??