Дрън, дрън, дрън... хартиена
камбана - няма звън!
Кой ли нея ще я чуе...
и да каже за какво?
Май единствено клисарят
ще ти каже и защо!?
Ала той е глухоням...
и си мисли че звъни.
Вятърът листата гони,
вярата покрита е в тъмнина.
Болката на утрото се радва,
че е оживяла през ноща.
Дрън, дрън, дрън - дъжд вали,
камбаната се скапа...
като всичко в този свят.
Лошото ни е в обхвата.
© Ангел All rights reserved.