Mar 9, 2016, 3:42 PM

ххх 1 

  Poetry » Other
349 0 3

 

                                                На Емо

Като змùя е хладна скръбта.

Как е лепкаво нейното тяло!

Самота. Пустота. Пустота.

И безсмислица - всяко начало.

 

Без криле са сълзùте. Без глас.

И небето е кално-ръждиво.

Ти издъхна до мене, а аз

не повярвах, че още съм жива.

 

И пропаднах сред черни води.

Черен вятър във пропаст ме прати.

Търся някаква малки следи

да се вкопча поне в любовта ти.

© Нина Чилиянска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??