Feb 26, 2021, 8:02 AM

Хиляда и двеста слънца̀ 

  Poetry
205 1 7

Представѝ си зелена трева
и красива земя представѝ си.
Добавѝ и щастливи деца.
До мечта за добро докоснѝ се.

През нощта заобичай жена
и събличай душата без слово.
Не отричай, че няма искра
там, където е пламък любовен.

Под небето, приятелю, спри
и помахай, преди да поемеш,
накъдето заспиват звезди
и се сливат щастливи, без време.

Представѝ си зелена трева
и усмивка, която те връща
към хиляда и двеста слънца̀,
засияли над родната къща.

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??