Jul 10, 2011, 5:20 PM

Хитрец 

  Poetry » For kids
887 0 27

Слънчице навън пече

и към плажа ме влече.

Може и в гората хладна

да се поразходя бавно.

 

Мама пък ме изненада

и пред мене книжка слага.

- Мите, днес я прочети,

ученик си, знаеш ти!

 

Мила мамо, не така,

няма да чета сега,

че ваканцията, зная,

време е да си играя!

 

Книжки, молив и тетрадка

скрил съм в шкафчето на батко.

С всички сили ще чета,

щом пристигне есента!

 

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??