Да. Зная, че дотегнах ви до болка
и зная, че измъчих ви съвсем.
Пак пише тая! Боже, още колко,
писанията нейни ще четем?
И знаете коя съм, и каква съм.
Кое ме радва, от какво боли.
О, Боже, само нека се геваса,
чак толкова ли грешни сме били?
Обаче не отчитате проблема.
Че имам котки - не една, а две,
че щуро, като мене мира нема,
ще вампиряса, вместо да умре...
© Надежда Ангелова All rights reserved.