Nov 23, 2017, 10:14 PM

Хоризонт 

  Poetry » Love
316 7 10

Ти си просторите, белите сънища,

мека прегръдка в мъглата.
Ти си ми живото, истинско сбъдване,
мирно ме водиш нататък.

 

С тебе е лесно и смешно, магическо,
толкова светло и мое!
И по душа с теб така си приличаме,
Аз ли бях? Ти ли си? Кой е?

 

Дните изгарям с безмерна чувствителност.
Бавно страхът се стопява.
Всичко започва с пътека в гърдите ни.
Колко добре ме познаваш!

 

Всяка звезда аз на тебе съм кръстила.
И в хоризонта се сливаме!
Даже и слепи обратно се връщаме. 
Даже без глас се намираме. 
 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??