Mar 6, 2010, 8:47 PM

Художник 

  Poetry
364 0 3

... ХУДОЖНИК

 

Като стъкло асфалтът е леден -

образа ти там с лунен лъч изписах.

Трепери в студ деня  пореден-

чакам те, самотен и орисан.

 

Очите  повтарят твоето име.

Асфалтът е вече черна река.

Не зная пролет ли е? Или зиме...

От мъка изсъхна  моята ръка...

 

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??