Nov 10, 2004, 10:12 PM

ХVІ/0139 

  Poetry
1351 0 1

Не е важно, как си живял,

не е важно, какво си постигнал.
"Въпроси" - AmazonkA

 

Разравям безкрайно бунище

на своите памет и страх…

Какво ли потърсих там?…

                                              Нищо…

Купчини от време и прах…

…и скелет оглозган от спомен,

до няколко вехти листа…

…парчета от нечия стомна,

с изсъхнала вече сълза…

…и кичур във сребърна брошка,

захвърлена там преди век…

…не казани думи за прошка,

към скъп на сърцето човек…

.........
Разрових се в своята памет…

Какво ли потърсих?…

                                              Не знам…

Една грандиозна измама

намерих нечакано там…

© Георги Кацаров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • много мелодично,много изчистено!
    ето едно от малкото ценни неща в този сайт.
Random works
: ??:??