May 22, 2024, 1:57 PM

И битият пак е бит 

  Poetry
328 4 5

Кой днес иска да ме пита
за нашия велик и важен крал
и за неговата свита?
Как съм при него аз живял?

 

Главата ще си тук заложа
друже, няма да понесеш
тегобите, а ти, мили боже
защо не направи го на леш?

 

На къде светът сега отива?
Всичко е мрамор и гранит
Но някак ми е много криво.
И пак битият си е бит...

© Людмила Данова All rights reserved.

The work is a contestant:

Буриме »

27 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??