Mar 27, 2021, 8:29 PM  

И да останеш винаги... 

  Poetry » Love
512 2 16

Когато ме докосваш

с топли длани,

разцъфват всички сънища несбъднати

и Истината на мечтите ни ухае,

Илюзията като зимата си тръгва...

 

Когато ме целунеш

на разсъмване.

докато още спи Тъгата,

в прегръдките ти щом събудя се -

знам няма по-щастлива на земята.

 

Когато тръгваш си,

светът си тръгва

и Вечността по-малка е от моето Очакване.

И всеки миг молитва е пак да се върнеш

и да останеш винаги във храма на душата ми...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??