Jan 9, 2018, 3:42 PM

И не казвай 

  Poetry » Love
604 1 4

И НЕ КАЗВАЙ

 

И не казвай, че свикна и можеш

да живееш спокойно без мен.

Аз нали с твоят дъх се разхождам

и го вдишвам стократно на ден.

Аз нали с твойте ласки горещи

се зареждам за този живот

и съм сляпа за болки и вещи,

и за тебе цъфтя като плод ?

И не казвай, че нежен на среща

бършеш други - не мойте сълзи,

аз нали чувствам, усещам

твойта длан върху мойте коси.

Не, не искам да знам, че целуваш

чужди устни - горещ като хляб,

ти си вятъра тих и кротуваш

само с мен омагьосан и слаб.

Аз те виждам и знам, че пулсираш,

че си жив, виртуално излят.

Че и ти като мене умираш -

да се срещнем в реалния свят.

        МАРИЯ   МАРИНОВА

© Maria marinova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??