Аз нямам нищо.
Нищо освен себе си!
И думите, които пиша...
не са мои. Те са на душата ми.
Аз не чувствам нищо.
Дишам според времето!
Аз не вярвам в приказките.
Не става въпрос за вдъхновението!
Аз не чувствам вятъра,
донесъл пролетта и птиците.
Аз съм само облак, цигарен дим,
смачкан лист, черновата от тефтера ми...
© Петко Петков All rights reserved.