Jan 26, 2017, 6:01 PM

И още нещо 

  Poetry » Phylosophy
654 5 9

Дори не си помисляй, за това,

че мога някой ден да се откажа.

Едва ли ще излезеш на глава

с човек за който всеки миг е важен.

 

И още нещо. Трябваш ми. Сега.

Сега ми трябваш. Даже на момента.

Но теб те няма. Ти си на брега,

а шансът ми е няколко процента

 

да мога някак да се добера до теб.

или поне да стигна хоризонта.

Но стига ли се хоризонт въобще?

Живеем във небивала условност.

 

Коя ще е последната вълна

не ща да знам. От бурите ми писва.

И все едно дали си на брега.

По дяволите!

Плувам.

Значи – жив съм!

 

 

 

© Александър Калчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??